Joan d'Anguera

Biodynamisk, naturgjær, ikke nye fat og lite bruk av svovel.
Se produkter fra denne leverandøren
Vinmaker
Joan og Josep Anguera
Beliggenhet
Montsant, Spania
Hektar
26,0
Produksjon
Ca. 70,000 til 90,000 flasker

Om leverandøren

Joan d’Anguera drives i dag av brødrene Joan og Josep. De er syvende generasjons landbrukere, og i dag eier de 26 ha med vinmark, 3 ha med oliventrær og 1 ha med mandeltrær. De produserer 70,000 til 90,000 flasker vin avhengig av årgang. Fra 1820 til 1984 solgte familien vinen som "bulkvin".

Vinifikasjon og vitikultur

Brødrene Anguera la om til biodynamisk jordbruk i 2008, og ble sertifisert biodynamisk (Demeter) i 2012. På det tidspunktet ble de også trygge på vingårdens filosofi og på hvilken vei de ønsket å følge framover. Dagens viner gjenspeiler denne bevisstheten og uttrykker en sterk stedstypisitet i viner som er elegante, balanserte og rike på nyanser.

Om vinene

Terroirdrevne, presise og rene. Ufiltrerte viner.

Produkter fra leverandøren