Om leverandøren
Jérôme kommer opprinnelig fra Loire. Han jobbet 8 år i mat-industrien og bidro med to innhøstinger som lærling hos Domaine Alain Burguet i Gevrey-Chambertin i 1996-1998. I 2002 kjøpte han sin første plott på 0.05 ha og har siden kun jobbet etter biodynamiske prinsipper.
Vinifikasjon og vitikultur
70% av vinmarkene hans er 70% økologisk sertifisert og resterende 30% bærekraftig sertifisert. Alle vinranker er pløyet. Noe bruk av helklase med delikat ekstraksjon. Alt naturgjæres i hans lille kjeller hvor de hvite får 12 mnd lagring på fat og de røde får 18 - 24 mnd hvorav en liten andel er nye.
Om vinene
Han ønsker å oppnå terroir-transparente viner med presisjon, raffinement og eleganse. De er flotte parfyrmerte og tilgjengelig i ung alder med god lagringskapasitet. Han produserer omkring 2000 kasser i året.